Reeds 2154 Mensen gebruiken dit platform
Reeds 111673 Medici gebruiken dit platform

Inloggen

 

 Info nieuwe bezoeker nog niet geregistreerd op Mijn-Consultatie

Wanneer u deze tekst ziet bij het aanklikken op mijn account, betekent dit dat u niet ingelogd bent op het deel van het online platform waarvoor u een account wilt aanmaken.

Wanneer u nog niet geregistreerd bent op dit platform;

 • Uw rijksregister nummer bovenaan in te vullen om je als nieuwe gebruiker van dit platform te registreren.
 • Wanneer uw rijksregister nog niet is opgenomen in dit platform zal u een nieuw venstertje krijgen waarbij gemeld wordt" Uw rijksregisternr werd niet gevonden in ons systeem"
 • Daarbij klikt u op ok, en krijgt u onmiddelijk de mogelijkheid om u als nieuwe gebruiker van dit platform gratis te registreren om nadien online afspraken te kunnen maken met de medici van uw keuze.

Altijd verplicht is uw mailadres in te vullen anders kan er geen geldige registratie plaatsvinden, want bij het invullen van uw correcte mailadres wordt er onmiddelijk een verifiëringsmail verstuurd naar jouw emailadres die jij zal dienen te bevestigen via een meegestuurde link.

Eens deze velden voor zoveel mogelijk zijn ingevuld zal u deze kunnen opslaan, waarbij u onmiddelijk komt ingelogd binnen de webapplicatie-platform

 • Op dit moment kan je onmiddelijk een password aanmaken naar keuze
 • Tijdens deze eerste inlogging kan je onmiddelijk de medici van je keuze eventueel al gaan toekennen aan jouw account, nadien kan dit verder ook steeds onbeperkt.

Wat je nog niet kan op dit moment is onmiddelijk een afspraak vastleggen met de medici van je keuze, daarom dien je eerst volgende stap(pen) te ondernemen.

 • in uw oulook of mailprogramma de mail die je hebt ontvangen te gaan confirmeren door op de meegstuurde link aan te klikken.
   


 

Vanaf nu kan je onbeperkt uw afspraken online maken. 

Registreer u nu 


 

 

 

 Info bezoeker geregistreerd op Mijn Consultatie

 

Wanneer u deze tekst ziet bij het aanklikken op mijn account, betekent dit dat u niet ingelogd bent op het deel van het online platform waarvoor u een account hebt.

 • Gelieve daarom uw rijksregister nummer eerst bovenaan in te vullen bij "aanmelden" en na het invullen van het juiste rijksregisternr uw password .


 

 • U wordt onmiddelijk herkend door het systeem waarbij u onmiddelijk de handelingen kan uitvoeren naar uw keuze

  - afspraak maken met één van uw medici
  - uw afspraak annuleren
  - uw geplande afspraken bekijken
  - uw historiek afspraken bekijken
  - uw gegevens aanpassen 

    

  klik op de button    

 

   

 

 &

 Scherpe reputatie

Perfecte tool in het tijdperk van nu