Reeds 2154 Mensen gebruiken dit platform
Reeds 111673 Medici gebruiken dit platform

Hoe een afspraak maken?

 Hoe uw afspraak maken op een eenvoudige manier met de medici of paramedicus van uw keuze

 

 Eenvoudig stappenplan

Via deze website-applicatie platform kan uzelf de medici of paramedici die zich actueel bevinden op dit platform gaan koppelen aan uw profiel.

Automatisch krijg je dan in uw overzicht wanneer u hier ingelogd bent alle gegevens van betrokken artsen of paramedici waardoor u onmiddellijk kan doorgaan naar hun persoonlijke website of webapplicatie toepassing.   

Uiteraard een gesynchroniseerde koppeling met uw profiel wordt gelegd met deze medici wanneer deze gebruik maken van onze webapplicatie die per praktijk werd gepersionaliseerd.

Een arts of paramedicus die niet actief is met een webapplicatie van bij ons bedrijf uit, zal uiteraard toch worden gekoppeld aan uw profiel en ook kunnen bereikt worden door u en om het even wanneer.
Het enige verschil zal zijn dat uw gegevens niet automatisch gesynchroniseerd zullen zijn aan deze externe webapplicaties.

Van hieruit dit platform krijg je alle gegevens van de dokters of paramedici aanwezig op dit platform. En kan je vervolgens het u past met de aangeboden mogelijkheden contact nemen met de door u gekozen medici.

 

 

 

 

 

   

 Scherpe reputatie omtrent gebruiksvriendelijkheid

 &

 Perfecte tool in het tijdperk van nu